Бившият вече треньор на Реал Мадрид Юлен Лопетеги демонстрира възпитание след

...
Бившият вече треньор на Реал Мадрид Юлен Лопетеги демонстрира възпитание след
Коментари Харесай

Уволненият Лопетеги не посмя да нападне Реал

 Реал Мадрид остава без треньор
Бившият вече треньор на Реал Мадрид Юлен Лопетеги показва образование след уволнението си през вчерашния ден и не атакува управлението на " белия балет ".

" След решението на борда на шефовете аз желая да благодаря на клуба за опцията, която ми дадоха. Благодарен съм на играчите за техните старания и работата им, както на всеки един чиновник в клуба за положителното отношение през това време.

Също по този начин желая да изразя своята признателност към почитателите за поддръжката. Пожелавам всичко най-хубаво на Реал до края на сезона ", сподели Лопетеги.

В изказването от Реал Мадрид мнозина откриха непосредствено обвиняване към наставника за слабите резултати. Клубът написа, че се вижда " диспропорционалност сред резултатите и качеството на състава, който разполага с 8 номинирани за Златната топка футболисти ".

Лопетеги излезе в челните позиции на много неприятна ранглиста на най-кратко работилите наставници в " белия балет " за последните близо 90 години.

Специалистът управлява испанския гранд скромните 14 мача, преди да бъде освободен. Най-краткият престой е имал Антонио Камачо, който беше уволнен след едвам 6 срещи през 2004 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР